Cautare

2539 de rezultate pentru "sambata 16" (3.11 secunde)
Opozanta ucraineana Iulia Timosenko a asigurat sambata, dupa ce a fost eliberata, ca Ucraina va deveni "in timpul apropiat" membra a Uniunii Europene, relateaza postul de televiziune Russia Today, in pagina electronica.
Mai mult decat atat, majoritatea bibliotecilor nu au deloc program sambata si duminica, iar atunci cand au, in rarele situatii, programul respectiv este foarte redus, de maxim sase ore.
In noaptea de sambata spre duminica am trecut la ora oficiala de iarna Romania a trecut, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, iar ziua de 26 octombrie, care are 25 de ore, este cea mai lunga din an.
Acesta va avea loc sambata, 30 mai, incepand cu ora 10:00, la Crystal Palace Ballroom, iar cei prezenti vor avea sansa sa participe la o "INITIERE IN COACHING".
Nucleul dur al UE vrea sa tranteasca rapid usa in urma Marii Britanii /6 ministri importanti de externe sunt sambata la Berlin /Si celelalte 27 de state trebuie respectate Britanicii au decis ca vor sa plece, UE le spune:
FECIOARA Oricate economii vei incerca sa faci, oricate permutari de bani vei avea in plan, mereu se va ivi un fapt neprevazut care iti va solicita bugetul. Zile favorabile: luni, sambata si duminica. ... miercuri, joi, vineri si sambata. ... vineri si sambata. Sursa: teotrandafir.ro
miercuri si sambata. ... sambata si duminica. ... vineri si sambata. PESTI Redescoperi calitatile pe care ai vrea sa le aiba toti oamenii.
BUCURESTI SAMBATA. ... Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 grade in estul Transilvaniei si in Maramures si 27 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime intre 6 si 16 grade, usor mai ridicate pe litoral. Sambata, vremea se va ameliora semnificativ sub aspectul precipitatiilor.
Marina Constantinoiu ) Un incendiu puternic a izbucnit in clubul Bamboo, din Bucuresti, sambata dimineata, in jurul orei 04:00.
SAMBATA - DUMINICA Abaterile termice estimate a se inregistra pe parcursul zilei de sambata.
In a doua parte a zilei de sambata, 15 iulie si in prima parte a noptii de sambata spre duminica astfel de fenomene vor fi frecvente in regiunile nordice, nord-estice si centrale, precum si in zonele de deal si de munte si se vor semnala local in restul teritoriului.
Sambata, deschiderea oficiala a evenimentului ZILELE MUNICIPIULUI CALARASI - editia 2017 Calarasenii sunt asteptati, in zilele de 23 si 24 septembrie, sa ia parte la activitatile pregatite de Primaria Municipiului Calarasi pentru sarbatorirea a 422 de ani de atestare documentara a urbei noastre.
In cursul noptii de vineri spre sambata (2/3 februarie) si pe parcursul zilei de sambata (3 februarie) aria ploilor se va extinde treptat cuprinzand majoritatea regiunilor, iar in jumatatea de vest a tarii se vor cumula in medie 15-20 l/mp.
Sambata te incearca o stare de negativism, din care nu pari sa scapi asa usor. ... Sambata este ceva mai multa agitatie, insa duminica ai timp sa te odihnesti. ... Sambata poti fi nevoit sa iei o decizie importanta in ceea ce priveste familia ta.
Alpinistul Zsolt Torok, a carui disparitie a fost anuntata sambata dimineata la 112, a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu. ... Sambata, lucrurile lui Zsolt Torok au fost gasite de un grup de alpinisti intr-un refugiu de pe munte.
Sarbatori legale in 2020 si posibilitatile de minivacante Anul 2020, bisect fiind, va avea 366 de zile in loc de 365, iar 29 februarie cade intr-o sambata. ... Vedeti mai jos cele 16 zile libere legale, care ar fi fost doar 15 daca nu se dadea ordonanta pentru 3 ianuarie.
Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64.036 morti, depasind Marea Britanie la acest capitol, informeaza Agerpres, care citeaza AFP.
Este criticat si Dorel Stoica pentru o declaratie dupa meciul pierdut in fata campioanei, cum ca Universitatea ar fi meritat un egal, o afirmatie, intr-adevar, surprinzatoare avand in vedere jocul etalat sambata.
ªi asta pentru cã, deºi campania electoralã s-a cam terminat de sambãtã la ora 7, iatã cã tot sambãtã, in jurul pranzului, bannerele, afiºele, fluturaºii cu feþele candidaþilor care indemnau alegãtorii sã le acorde votul au rãmas pe "baricade", ºi asta nu prin cartierele mãrginaºe, unde ne gandim cã poate nu au ajuns "sãrãcuþii" sã le ridice, ci la tot pasul.
Tot in domeniul muzical se desfasoara si rubrica permanenta "Margareta prezinta pe..." din cadrul emisiunii "Radioul de sambata seara" realizata de domnii Onofrei si Calomfirescu, emisiune prin care incurajez tineri dotati din toate genurile muzicale. De pilda pianistul si compozitorul Matei Bucur Mihaescu va fi prezent sambata viitoare.
google-analytics.com